Stampa:KUFGambia

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Ga-map.png
000 Gambia harta.PNG
S E N E G A L I
S E N E G A L I
Oqeani
Atlantik
redaktoni hartën

Harta memece Gambia. Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja