Stampa:KUTIAGana

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Kjo është kutiza për artikulli Gana
Republic of Ghana
Flag of Ghana.svg Emblema - KUTIAGana
Gana Gana
Moto Kombëtare: Freedom and Justice
ang.:Liri dhe Drejtësi
Vendndodhja - KUTIAGana