Stampa:KUTIASaint Kits dhe Nevis

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Kjo është kutiza për artikulli Saint Kits dhe Nevis 
Federation of Saint Kitts and Nevis
Flag of Saint Kitts and Nevis.svg [[Figura: |85px|Emblema - KUTIASaint Kits dhe Nevis]]
Saint Kits dhe Nevis Saint Kits dhe Nevis
Moto Kombëtare: Country Above Self {Anglishtja:}
Vendndodhja - KUTIASaint Kits dhe Nevis