Stampa:KUTIATrinidad dhe Tobago

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Kjo është kutiza për artikulli Trinidad dhe Tobago 
Republic of Trinidad and Tobago
Flag of Trinidad and Tobago.svg Emblema - KUTIATrinidad dhe Tobago
Trinidad dhe Tobago Trinidad dhe Tobago
Moto Kombëtare: Together we aspire, together we achieve
(Anlishtja:Bashk do vdesim, bashk do fitojm)
Vendndodhja - KUTIATrinidad dhe Tobago