Stampa:Kartela/Titull/doc

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search


Kjo stampë mundëson realizimin e një kartele V2 përmes tullave. Tulla {{Kartela/Titull}} përdoret për të shtuar një titull në pjesën e sipërme të një kartele.

Sintaksa[Redakto nëpërmjet kodit]

Kopjoni dhe ngjitni këtë në faqen e një modeli te kartelës.

{{Kartela/Fillim}}
{{Kartela/Titull|Titull|ngjyra e sfondit|nekoka|ngjyra e tekstit|vlera colspan}}
{{Kartela/Fund}}

Parametrat[Redakto nëpërmjet kodit]

  • Parametri 1 : Përdoret për të shtuar një titull tek kartela ; për shembull : {{Kartela/Titull|Titulli juaj këtu...}}.
  • Parametri 2 : Përdoret për të modikfikuar ngjyren e sfondit të titullit të kartelës ; për shembull : {{Kartela/Titull|Titulli juaj këtu...|80B0E0}}. E parazgjedhur është ngjyra gri, #E1E1E1.
  • Parametri 3 : Përdoret për të shtuar një piktogram në kokë në titullin e kartelës ; për shembull: {{Kartela/Titull|Titulli juaj këtu...|80B0E0|nekoke harte}}.
  • Parametri 4 : Përdoret për të modikfikuar ngjyren e tekstit të titullit të kartelës ; për shembull : {{Kartela/Titull|Titulli juaj këtu...|80B0E0|nekoke harte|FFFFFF}}. E parazgjedhur ngjyra e tekstit është e zezë, #000000 (jeni të lutur që mos të përdorni ngjyra të cilat bien shumë në sy )
  • Parametri 5 : Përdoret për të modikfikuar vlerën colspan të titullit ; për shembull : {{Kartela/Titull|Titulli juaj këtu...|80B0E0|nekoke harte|FFFFFF|3}}. E parazgjedhur vlera colspan është 2.

Shembuj[Redakto nëpërmjet kodit]

Shembull i thjeshtë[Redakto nëpërmjet kodit]

Titulli im këtu
{{Kartela/Fillim}}
{{Kartela/Titull|Titulli im këtu|80B0E0|nekoke harte}}
{{Kartela/Fund}}

Shembull në një stampë[Redakto nëpërmjet kodit]

{{Kartela/Fillim}}
{{Kartela/Titull
 | {{{emri|{{PAGENAME}}}}}|E1E1E1|nekoke asgje
}}
{{Kartela/Fund}}

Shiko edhe[Redakto nëpërmjet kodit]