Stampa:Kartela vendbanim/dok

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
< Stampa:Kartela vendbanim
Jump to navigation Jump to search

Kjo stampë krijon një tabelë përmbledhëse me të dhënat për një ndarje administrative e cila mund të jetë një nivel administrativ i cilido shtet d.m.th qark, rreth, rajon, provinë, qytet, fshat etj.

Në varësi të kërkesës tuaj, stampa mund të gjenerojë tekst dhe/ose katekorizim automatik për artikullin në fjalë.

{{NDADM}} është stampa që suporton {{Kartela vendbanim}} me të dhënat bazë për shtetet, si p.sh. llojet e ndarjeve administrative, emërtimet e ndarjeve, titullin e administratorit lokal, institutin e statistikës. Stampa përveç ndarjeve administrative mund të përdoret edhe për ndarjet statistikore.


Frankfut mbi Main
Frankfurt am Main
—  Qytet  —
stema_figuraFlag of the Free City of Frankfurt.svg
Pamje nga Kartela vendbanim/dok

Skyline of Frankfurt am Main

Administrimi
Shteti Gjermania Gjermania
Nënndarja 1 Parametri i kërkuar mungon ndarja_adm_shkalla_1 mungon (dok)
Nënndarja 2 Parametri i kërkuar mungon ndarja_adm_shkalla_2 mungon (dok)
Nënndarja 3 Parametri i kërkuar mungon ndarja_adm_shkalla_3 mungon (dok)
Statistika dhe Territori
Koordinatat 50°6′42″V 8°41′9″L / 50.11167°V 8.68583°L / 50.11167; 8.68583 (Frankfut mbi Main)
Lartësia 112 m (m.n.d)
Sipërfaqja 248,31 km2
Popullsia 679,664 banorë
 •  urbane 2,895,000 banorë
 •  aglomerati 5,600,000 banorë
Dendësia 2,737
Informacione të tjera
Themelimi shekulli I
Zona Kohore CET (UTC+1)
 •  ora verore CEST (UTC+2)
Prefiksi 069, 06109, 06101
Targa F
Kodi Postar 60001-60599, 65901-65936
Vendndodhja
Frankfut mbi Main is located in Gjermania
Frankfut mbi Main
Frankfut mbi Main
Vendodhja e qytetit në rajonin Darmstadt

Vendodhja e qytetit në rajonin Darmstadt
www.frankfurt.de
(gjermanisht, anglisht, frëngjisht, es, italisht, kinezisht )
Targovishta
Търговище
—  Qytet  —
Njohur si Eski Dzhumaja ( -1934),
Pazari
stema_figura
Pamje nga Kartela vendbanim/dok

Sheshi qendror

Administrimi
Shteti Bulgaria Bullgaria
Oblasti Tărgovište
Komuna Tărgovište
Kryetari Krasimir Mirev (Partia Socialiste e Bullgarisë)
Statistika dhe Territori
Koordinatat 43°15′V 26°35′L / 43.250°V 26.583°L / 43.250; 26.583 (Targovishta)
Lartësia 170 m (m.n.d)
Sipërfaqja 87,427 km2
Popullsia 36.969 banorë Censusi Shkurt 2011 [1]
 •  urbane 56,087 banorë
Dendësia 422,86 banorë/km2
Informacione të tjera
Zona Kohore UTC+2
 •  ora verore UTC+3
Prefiksi 0601
Targa T
Kodi Postar 7700
Aeroporti Aeroporti i Targovishtës IATA: TGV; 13 km nga qendra e qytetit
Vendndodhja
Targovishta is located in Bulgaria
Targovishta
Targovishta
www.targovishte.bg
(bullgarisht, anglisht )
Kodi i thjeshtë
{{Kartela vendbanim
 | emri               = 
 | emri_amtar            = 
 | lloji_vendbanimit         = 
 | nofka               = 
 | motoja              = 
 | figura              = 
 | figura_përshkrimi         = 

 | flamuri_figura          = 
 | flamuri_artikulli         = 
 | flamuri_gjerësia         = 
 | stema_figura           = 
 | stema_artikulli          = 
 | stema_gjerësia          = 

 | shteti              = 
 | shteti_shënim           = 
 | shkalla_administrative      = 
 | ndarja_adm_shkalla_1       = 
 | ndarja_adm_shkalla_2       = 
 | ndarja_adm_shkalla_3       =
 | kryetari             = 
 | kryetari_partia          = 

 | lartësia             =
 | sipërfaqja            = 
 | sipërfaqja_urbane         = 
 | sipërfaqja_metropolitane     = 
 | sipërfaqja_tokë          = 
 | sipërfaqja_ujë          = 
 | popullsia             = 
 | popullsia_data          = 
 | popullsia_urbane         = 
 | popullsia_metropolitane      = 
 | dendësia             = 

 | prefiksi             = 
 | targa               = 
 | etnohoronimi           = 
 | themelimi             = 
 | zona_klimatike          = 
 | zona_kohore            = 
 | ora_verore            = 
 | kodi_postar            = 
 | aeroporti             = 
 | aeroporti_largësia        = 
 | www                = 
 | www_përshkrimi          = 
 | www_gjuha             = 

 | harta_foto            = 
 | harta_foto_përshkrimi       = 
 | harta               = 
 | harta_gjerësia          = 
 | harta_përshkrimi         = 
  | gjer_g  = 
  | gjer_m  = 
  | gjer_s  = 
  | gjer_dr = 
  | gjat_g  = 
  | gjat_m  = 
  | gjat_s  = 
  | gjat_dr = 
 | harta2              = 
 | harta_gjerësia2          = 
 | harta_përshkrimi2         = 
 | gjerësia             = 
 | gjatësia             = 
}}
Kodi i plotë
{{Kartela vendbanim
 | emri               = 
 | emri_amtar            = 
 | lloji_vendbanimit         = 
 | nofka               = 
 | motoja              = 
 | figura              = 
 | figura_përshkrimi         = 

 | flamuri_figura          = 
 | flamuri_artikulli         = 
 | flamuri_gjerësia         = 
 | stema_figura           = 
 | stema_artikulli          = 
 | stema_gjerësia          = 

 | shteti              = 
 | shteti_shënim           = 
 | shkalla_administrative      = 
 | ndarja_adm_shkalla_1       = 
 | artikulli_ndarja_adm_shkalla_1  = 
 | stema_ndarja_adm_shkalla_1    = 
 | ndarja_adm_shkalla_1-2      = 
 | artikulli_ndarja_adm_shkalla_1-2 = 
 | stema_ndarja_adm_shkalla_1-2   = 
 | ndarja_adm_shkalla_1-3      = 
 | artikulli_ndarja_adm_shkalla_1-3 = 
 | stema_ndarja_adm_shkalla_1-3   = 
 | ndarja_adm_shkalla_1-4      = 
 | artikulli_ndarja_adm_shkalla_1-4 = 
 | stema_ndarja_adm_shkalla_1-4   = 
 | ndarja_adm_shkalla_1-5      = 
 | artikulli_ndarja_adm_shkalla_1-5 = 
 | stema_ndarja_adm_shkalla_1-5   = 

 | ndarja_adm_shkalla_2       = 
 | artikulli_ndarja_adm_shkalla_2  = 
 | stema_ndarja_adm_shkalla_2    = 
 | ndarja_adm_shkalla_2-2      = 
 | artikulli_ndarja_adm_shkalla_2-2 = 
 | stema_ndarja_adm_shkalla_2-2   = 
 | ndarja_adm_shkalla_2-3      = 
 | artikulli_ndarja_adm_shkalla_2-3 = 
 | stema_ndarja_adm_shkalla_2-3   = 
 | ndarja_adm_shkalla_2-4      = 
 | artikulli_ndarja_adm_shkalla_2-4 = 
 | stema_ndarja_adm_shkalla_2-4   = 
 | ndarja_adm_shkalla_2-5      = 
 | artikulli_ndarja_adm_shkalla_2-5 = 
 | stema_ndarja_adm_shkalla_2-5   = 

 | ndarja_adm_shkalla_3       = 
 | artikulli_ndarja_adm_shkalla_3  = 
 | stema_ndarja_adm_shkalla_3    = 
 | ndarja_adm_shkalla_3-2      = 
 | artikulli_ndarja_adm_shkalla_3-2 = 
 | stema_ndarja_adm_shkalla_3-2   = 
 | ndarja_adm_shkalla_3-3      = 
 | artikulli_ndarja_adm_shkalla_3-3 = 
 | stema_ndarja_adm_shkalla_3-3   = 
 | ndarja_adm_shkalla_3-4      = 
 | artikulli_ndarja_adm_shkalla_3-4 = 
 | stema_ndarja_adm_shkalla_3-4   = 
 | ndarja_adm_shkalla_3-5      = 
 | artikulli_ndarja_adm_shkalla_3-5 = 
 | stema_ndarja_adm_shkalla_3-5   =

 | ndarja_adm_shkalla_4       = 
 | artikulli_ndarja_adm_shkalla_4  = 
 | stema_ndarja_adm_shkalla_4    = 
 | ndarja_adm_shkalla_4-2      = 
 | artikulli_ndarja_adm_shkalla_4-2 = 
 | stema_ndarja_adm_shkalla_4-2   = 
 | ndarja_adm_shkalla_4-3      = 
 | artikulli_ndarja_adm_shkalla_4-3 = 
 | stema_ndarja_adm_shkalla_4-3   = 
 | ndarja_adm_shkalla_4-4      = 
 | artikulli_ndarja_adm_shkalla_4-4 = 
 | stema_ndarja_adm_shkalla_4-4   = 
 | ndarja_adm_shkalla_4-5      = 
 | artikulli_ndarja_adm_shkalla_4-5 = 
 | stema_ndarja_adm_shkalla_4-5   =

 | ndarja_adm_shkalla_5       = 
 | artikulli_ndarja_adm_shkalla_5  = 
 | stema_ndarja_adm_shkalla_5    = 
 | ndarja_adm_shkalla_5-2      = 
 | artikulli_ndarja_adm_shkalla_5-2 = 
 | stema_ndarja_adm_shkalla_5-2   = 
 | ndarja_adm_shkalla_5-3      = 
 | artikulli_ndarja_adm_shkalla_5-3 = 
 | stema_ndarja_adm_shkalla_5-3   = 
 | ndarja_adm_shkalla_5-4      = 
 | artikulli_ndarja_adm_shkalla_5-4 = 
 | stema_ndarja_adm_shkalla_5-4   = 
 | ndarja_adm_shkalla_5-5      = 
 | artikulli_ndarja_adm_shkalla_5-5 = 
 | stema_ndarja_adm_shkalla_5-5   =

 | kryetari             = 
 | kryetari_partia          = 

 | lartësia             =
 | sipërfaqja            = 
 | sipërfaqja_urbane         = 
 | sipërfaqja_metropolitane     = 
 | sipërfaqja_tokë          = 
 | sipërfaqja_ujë          = 
 | popullsia             = 
 | popullsia_data          = 
 | popullsia_urbane         = 
 | popullsia_metropolitane      = 
 | dendësia             = 

 | prefiksi             = 
 | targa               = 
 | etnohoronimi           = 
 | themelimi             = 
 | zona_klimatike          = 
 | zona_kohore            = 
 | ora_verore            = 
 | kodi_postar            = 
 | aeroporti             = 
 | aeroporti_largësia        = 
 | www                = 
 | www_përshkrimi          = 
 | www_gjuha             = 

 | harta_foto            = 
 | harta_foto_përshkrimi       = 
 | harta               = 
 | harta_gjerësia          = 
 | harta_përshkrimi         = 
  | gjer_g  = 
  | gjer_m  = 
  | gjer_s  = 
  | gjer_dr = 
  | gjat_g  = 
  | gjat_m  = 
  | gjat_s  = 
  | gjat_dr = 
 | harta2              = 
 | harta_gjerësia2          = 
 | harta_përshkrimi2         = 
 | gjerësia             = 
 | gjatësia             = 
}}

Stampa të nevojshme[Redakto nëpërmjet kodit]

Plotësimi i stampës me bazën e të dhënave[Redakto nëpërmjet kodit]

Shteti NDADM Artikujt Stema
Afganistani Afganistani NDADM/AFG Kartela vendbanim/Artikujt/AFG Stampa:Kartela vendbanim/Stema/AFG
Falmuri i isgullit Åland Ishulli Åland NDADM/ALA Kartela vendbanim/Artikujt/ALA Stampa:Kartela vendbanim/Stema/ALA
Shqipëria Shqipëria NDADM/ALB Kartela vendbanim/Artikujt/ALB Stampa:Kartela vendbanim/Stema/ALB
Flag of Algeria.svg Algjeria NDADM/DZA Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/DZA Stampa:Kartela vendbanim/Stema/DZA
flamuri Samoa Amerikane NDADM/ASM Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/ASM Stampa:Kartela vendbanim/Stema/ASM
Andora Andorra NDADM/AND Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/AND Stampa:Kartela vendbanim/Stema/AND
Angola Angola NDADM/AGO Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/AGO Stampa:Kartela vendbanim/Stema/AGO
Anguilla Anguilla NDADM/AIA Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/AIA Stampa:Kartela vendbanim/Stema/AIA
Anktartiku Antarktiku NDADM/ATA Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/ATA Stampa:Kartela vendbanim/Stema/ATA
Antigua dhe Barbuda Antigua dhe Barbuda NDADM/ATG Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/ATG Stampa:Kartela vendbanim/Stema/ATG
Argjentina Argjentina NDADM/ARG Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/ARG Stampa:Kartela vendbanim/Stema/ARG
Armenia Armenia NDADM/ARM Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/ARM Stampa:Kartela vendbanim/Stema/ARM
flamuri Aruba NDADM/ABW Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/ABW Stampa:Kartela vendbanim/Stema/ABW
Australia Australia NDADM/AUS Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/AUS Stampa:Kartela vendbanim/Stema/AUS
Austria Austria NDADM/AUT Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/AUT Stampa:Kartela vendbanim/Stema/AUT
Azerbajxhani Azerbajxhani NDADM/AZE Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/AZE Stampa:Kartela vendbanim/Stema/AZE
Bahamas Bahamas NDADM/BHS Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/BHS Stampa:Kartela vendbanim/Stema/BHS
Bahraini Bahraini NDADM/BHR Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/BHR Stampa:Kartela vendbanim/Stema/BHR
Bangladeshi Bangladeshi NDADM/BGD Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/BGD Stampa:Kartela vendbanim/Stema/BGD
Barbados Barbados NDADM/BRB Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/BRB Stampa:Kartela vendbanim/Stema/BRB
Bjellorusia Bjellorusia NDADM/BLR Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/BLR Stampa:Kartela vendbanim/Stema/BLR
Belgjika Belgjika NDADM/BEL Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/BEL Stampa:Kartela vendbanim/Stema/BEL
Belize Belize NDADM/BLZ Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/BLZ Stampa:Kartela vendbanim/Stema/BLZ
Benini Benini NDADM/BEN Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/BEN Stampa:Kartela vendbanim/Stema/BEN
Bermuda Bermuda NDADM/BMU Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/BMU Stampa:Kartela vendbanim/Stema/BMU
flamuri Butani NDADM/BTN Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/BTN Stampa:Kartela vendbanim/Stema/BTN
Flamuri Bolivia NDADM/BOL Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/BOL Stampa:Kartela vendbanim/Stema/BOL
flamuri Karaibet Holandeze NDADM/BES Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/BES Stampa:Kartela vendbanim/Stema/BES
Bosnja dhe Hercegovina Bosnja dhe Hercegovina NDADM/BIH Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/BIH Stampa:Kartela vendbanim/Stema/BIH
flamuri Bocvana NDADM/BWA Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/BWA Stampa:Kartela vendbanim/Stema/BWA
flamuri Ishulli Bouvet NDADM/BVT Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/BVT Stampa:Kartela vendbanim/Stema/BVT
Flag of Brazil.svg Brazili NDADM/BRA Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/BRA Stampa:Kartela vendbanim/Stema/BRA
flamuri Territori Britanik në Oqeanin Indian NDADM/IOT Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/IOT Stampa:Kartela vendbanim/Stema/IOT
Flag of Brunei.svg Brunei NDADM/BRN Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/BRN Stampa:Kartela vendbanim/Stema/BRN
Bulgaria Bullgaria NDADM/BGR Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/BGR Stampa:Kartela vendbanim/Stema/BGR
Burkina Faso Burkina Faso NDADM/BFA Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/BFA Stampa:Kartela vendbanim/Stema/BFA
Flag of Burundi.svg Burundi NDADM/BDI Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/BDI Stampa:Kartela vendbanim/Stema/BDI
Kamboxhia Kamboxhia NDADM/KHM Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/KHM Stampa:Kartela vendbanim/Stema/KHM
Flag of Cameroon.svg Kameruni NDADM/CMR Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/CMR Stampa:Kartela vendbanim/Stema/CMR
Flag of Canada.svg Kanadaja NDADM/CAN Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/CAN Stampa:Kartela vendbanim/Stema/CAN
flamuri Kepi i Gjelbër NDADM/CPV Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/CPV Stampa:Kartela vendbanim/Stema/CPV
 Ishujt Cayman NDADM/CYM Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/CYM Stampa:Kartela vendbanim/Stema/CYM
flamuri Republika e Afrikës Qendrore NDADM/CAF Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/CAF Stampa:Kartela vendbanim/Stema/CAF
flamuri Çadi NDADM/TCD Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/TCD Stampa:Kartela vendbanim/Stema/TCD
Kili Kili NDADM/CHL Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/CHL Stampa:Kartela vendbanim/Stema/CHL
Kina Kina NDADM/CHN Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/CHN Stampa:Kartela vendbanim/Stema/CHN
flamuri Ishulli i Krishtlindjeve NDADM/CXR Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/CXR Stampa:Kartela vendbanim/Stema/CXR
flamuri Ishujt Kokos e Keeling NDADM/CCK Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/CCK Stampa:Kartela vendbanim/Stema/CCK
Flag of Colombia.svg Kolumbia NDADM/COL Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/COL Stampa:Kartela vendbanim/Stema/COL
flamuri Komoros NDADM/COM Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/COM Stampa:Kartela vendbanim/Stema/COM
Flag of the Republic of the Congo.svg Republika e Kongos NDADM/COG Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/COG Stampa:Kartela vendbanim/Stema/COG
Republika Demokratike e Kongos Republika Demokratike e Kongos NDADM/COD Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/COD Stampa:Kartela vendbanim/Stema/COD
flamuri Ishulli Kuk NDADM/COK Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/COK Stampa:Kartela vendbanim/Stema/COK
flamuri Kosta Rika NDADM/CRI Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/CRI Stampa:Kartela vendbanim/Stema/CRI
Bregu i Fildishtë Bregu i Fildishtë NDADM/CIV Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/CIV Stampa:Kartela vendbanim/Stema/CIV
Kroacia Kroacia NDADM/HRV Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/HRV Stampa:Kartela vendbanim/Stema/HRV
Kuba Kuba NDADM/CUB Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/CUB Stampa:Kartela vendbanim/Stema/CUB
bandiera Kuraçao NDADM/CUW Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/CUW Stampa:Kartela vendbanim/Stema/CUW
Qipro Qipro NDADM/CYP Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/CYP Stampa:Kartela vendbanim/Stema/CYP
Republika Çeke Republika Çeke NDADM/CZE Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/CZE Stampa:Kartela vendbanim/Stema/CZE
flamuri Danimarka NDADM/DNK Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/DNK Stampa:Kartela vendbanim/Stema/DNK
flamuri Xhibuti NDADM/DJI Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/DJI Stampa:Kartela vendbanim/Stema/DJI
Flamuri Dominika NDADM/DMA Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/DMA Stampa:Kartela vendbanim/Stema/DMA
Flamuri Republika Dominikane NDADM/DOM Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/DOM Stampa:Kartela vendbanim/Stema/DOM
Flag of Ecuador.svg Ekuadori NDADM/ECU Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/ECU Stampa:Kartela vendbanim/Stema/ECU
Flag of Egypt.svg Egjipti NDADM/EGY Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/EGY Stampa:Kartela vendbanim/Stema/EGY
flamuri El Salvador NDADM/SLV Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/SLV Stampa:Kartela vendbanim/Stema/SLV
flamuri Guinea Ekuatoriale NDADM/GNQ Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/GNQ Stampa:Kartela vendbanim/Stema/GNQ
flamuri Eritrea NDADM/ERI Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/ERI Stampa:Kartela vendbanim/Stema/ERI
Estonia Estonia NDADM/EST Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/EST Stampa:Kartela vendbanim/Stema/EST
Etiopia Etiopia NDADM/ETH Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/ETH Stampa:Kartela vendbanim/Stema/ETH
flamuri Ishujt Falkland NDADM/FLK Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/FLK Stampa:Kartela vendbanim/Stema/FLK
flamuri Ishujt Faroe NDADM/FRO Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/FRO Stampa:Kartela vendbanim/Stema/FRO
flamuri Fixhi NDADM/FJI Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/FJI Stampa:Kartela vendbanim/Stema/FJI
Finlanda Finlanda NDADM/FIN Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/FIN Stampa:Kartela vendbanim/Stema/FIN
Franca Franca NDADM/FRA Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/FRA Stampa:Kartela vendbanim/Stema/FRA
flamuri Guajana Franceze NDADM/GUF Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/GUF Stampa:Kartela vendbanim/Stema/GUF
flamuri Polinezia franceze NDADM/PYF Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/PYF Stampa:Kartela vendbanim/Stema/PYF
flamuri Tokat Franceze Jugore e Antarktike NDADM/ATF Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/ATF Stampa:Kartela vendbanim/Stema/ATF
flamuri Gaboni NDADM/GAB Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/GAB Stampa:Kartela vendbanim/Stema/GAB
flamuri Gambia NDADM/GMB Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/GMB Stampa:Kartela vendbanim/Stema/GMB
Gjeorgjia Gjeorgjia NDADM/GEO Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/GEO Stampa:Kartela vendbanim/Stema/GEO
Gjermania Gjermania NDADM/DEU Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/DEU Stampa:Kartela vendbanim/Stema/DEU
Flag of Ghana.svg Gana NDADM/GHA Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/GHA Stampa:Kartela vendbanim/Stema/GHA
flamuri Gjibraltari NDADM/GIB Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/GIB Stampa:Kartela vendbanim/Stema/GIB
Greqia Greqia NDADM/GRC Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/GRC Stampa:Kartela vendbanim/Stema/GRC
flamuri Groenlanda NDADM/GRL Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/GRL Stampa:Kartela vendbanim/Stema/GRL
flamuri Grenada NDADM/GRD Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/GRD Stampa:Kartela vendbanim/Stema/GRD
flamuri Guadalupa NDADM/GLP Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/GLP Stampa:Kartela vendbanim/Stema/GLP
flamuri Guam NDADM/GUM Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/GUM Stampa:Kartela vendbanim/Stema/GUM
Flag of Guatemala.svg Guatemala NDADM/GTM Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/GTM Stampa:Kartela vendbanim/Stema/GTM
flamuri Guernsey NDADM/GGY Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/GGY Stampa:Kartela vendbanim/Stema/GGY
Flag of Guinea.svg Guineja NDADM/GIN Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/GIN Stampa:Kartela vendbanim/Stema/GIN
flamuri Guinea-Bissau NDADM/GNB Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/GNB Stampa:Kartela vendbanim/Stema/GNB
Flamuri Guajana NDADM/GUY Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/GUY Stampa:Kartela vendbanim/Stema/GUY
Flag of Haiti.svg Haiti NDADM/HTI Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/HTI Stampa:Kartela vendbanim/Stema/HTI
flamuri Ishujt Heard dhe McDonald NDADM/HMD Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/HMD Stampa:Kartela vendbanim/Stema/HMD
Flag of the Vatican City.svg Vatikani NDADM/VAT Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/VAT Stampa:Kartela vendbanim/Stema/VAT
Flamuri i Hondurasit Honduras NDADM/HND Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/HND Stampa:Kartela vendbanim/Stema/HND
Hong Kongu Hong Kongu NDADM/HKG Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/HKG Stampa:Kartela vendbanim/Stema/HKG
Hungaria Hungaria NDADM/HUN Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/HUN Stampa:Kartela vendbanim/Stema/HUN
Islanda Islanda NDADM/ISL Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/ISL Stampa:Kartela vendbanim/Stema/ISL
India India NDADM/IND Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/IND Stampa:Kartela vendbanim/Stema/IND
Flag of Indonesia.svg Indonezia NDADM/IDN Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/IDN Stampa:Kartela vendbanim/Stema/IDN
Irani Irani NDADM/IRN Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/IRN Stampa:Kartela vendbanim/Stema/IRN
Iraku Iraku NDADM/IRQ Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/IRQ Stampa:Kartela vendbanim/Stema/IRQ
Irlanda Irlanda NDADM/IRL Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/IRL Stampa:Kartela vendbanim/Stema/IRL
Flamuri i Ishullit të Manit Ishulli i Manit NDADM/IMN Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/IMN Stampa:Kartela vendbanim/Stema/IMN
Izraeli Izraeli NDADM/ISR Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/ISR Stampa:Kartela vendbanim/Stema/ISR
Italia Italia NDADM/ITA Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/ITA Stampa:Kartela vendbanim/Stema/ITA
flamuri Xhamajka NDADM/JAM Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/JAM Stampa:Kartela vendbanim/Stema/JAM
Japonia Japonia NDADM/JPN Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/JPN Stampa:Kartela vendbanim/Stema/JPN
flamuri Ishulli Xhersi NDADM/JEY Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/JEY Stampa:Kartela vendbanim/Stema/JEY
Flag of Jordan.svg Jordania NDADM/JOR Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/JOR Stampa:Kartela vendbanim/Stema/JOR
Flag of Kazakhstan.svg Kazakistani NDADM/KAZ Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/KAZ Stampa:Kartela vendbanim/Stema/KAZ
Kenia Kenia NDADM/KEN Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/KEN Stampa:Kartela vendbanim/Stema/KEN
flamuri Kiribati NDADM/KIR Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/KIR Stampa:Kartela vendbanim/Stema/KIR
Flag of North Korea.svg Koreja e Veriut NDADM/PRK Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/PRK Stampa:Kartela vendbanim/Stema/PRK
Flag of South Korea.svg Korea Jugore NDADM/KOR Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/KOR Stampa:Kartela vendbanim/Stema/KOR
Flag of Kuwait.svg Kuvajti NDADM/KWT Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/KWT Stampa:Kartela vendbanim/Stema/KWT
flamuri Kirgistani NDADM/KGZ Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/KGZ Stampa:Kartela vendbanim/Stema/KGZ
flamuri Laosi NDADM/LAO Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/LAO Stampa:Kartela vendbanim/Stema/LAO
Flag of Latvia.svg Letonia NDADM/LVA Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/LVA Stampa:Kartela vendbanim/Stema/LVA
Flag of Lebanon.svg Libani NDADM/LBN Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/LBN Stampa:Kartela vendbanim/Stema/LBN
flamuri Lesoto NDADM/LSO Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/LSO Stampa:Kartela vendbanim/Stema/LSO
flamuri Liberia NDADM/LBR Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/LBR Stampa:Kartela vendbanim/Stema/LBR
Flag of Libya.svg Libia NDADM/LBY Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/LBY Stampa:Kartela vendbanim/Stema/LBY
Lihtenshtajni Lihtenshtajni NDADM/LIE Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/LIE Stampa:Kartela vendbanim/Stema/LIE
Lituania Lituania NDADM/LTU Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/LTU Stampa:Kartela vendbanim/Stema/LTU
Luksemburgu Luksemburgu NDADM/LUX Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/LUX Stampa:Kartela vendbanim/Stema/LUX
flamuri Makao NDADM/MAC Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/MAC Stampa:Kartela vendbanim/Stema/MAC
Maqedonia e Veriut Maqedonia e Veriut NDADM/MKD Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/MKD Stampa:Kartela vendbanim/Stema/MKD
Flag of Madagascar.svg Madagaskari NDADM/MDG Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/MDG Stampa:Kartela vendbanim/Stema/MDG
flamuri Malavi NDADM/MWI Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/MWI Stampa:Kartela vendbanim/Stema/MWI
Malajzia Malajzia NDADM/MYS Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/MYS Stampa:Kartela vendbanim/Stema/MYS
flamuri Maldivet NDADM/MDV Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/MDV Stampa:Kartela vendbanim/Stema/MDV
Flag of Mali.svg Mali NDADM/MLI Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/MLI Stampa:Kartela vendbanim/Stema/MLI
Malta Malta NDADM/MLT Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/MLT Stampa:Kartela vendbanim/Stema/MLT
Flamuri i Ishujve Marshall Ishujt Marshall NDADM/MHL Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/MHL Stampa:Kartela vendbanim/Stema/MHL
Flamuri Martinika NDADM/MTQ Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/MTQ Stampa:Kartela vendbanim/Stema/MTQ
flamuri Mauritania NDADM/MRT Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/MRT Stampa:Kartela vendbanim/Stema/MRT
flamuri Mauritiusi NDADM/MUS Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/MUS Stampa:Kartela vendbanim/Stema/MUS
flamuri Mayotte NDADM/MYT Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/MYT Stampa:Kartela vendbanim/Stema/MYT
Flag of Mexico.svg Meksika NDADM/MEX Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/MEX Stampa:Kartela vendbanim/Stema/MEX
flamuri Federata Mikroneziane NDADM/FSM Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/FSM Stampa:Kartela vendbanim/Stema/FSM
Moldavia Moldavia NDADM/MDA Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/MDA Stampa:Kartela vendbanim/Stema/MDA
flamuri Monako NDADM/MCO Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/MCO Stampa:Kartela vendbanim/Stema/MCO
Mongolia Mongolia NDADM/MNG Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/MNG Stampa:Kartela vendbanim/Stema/MNG
Mali i Zi Mali i Zi NDADM/MNE Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/MNE Stampa:Kartela vendbanim/Stema/MNE
flamuri Montserrati NDADM/MSR Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/MSR Stampa:Kartela vendbanim/Stema/MSR
Maroku Maroku NDADM/MAR Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/MAR Stampa:Kartela vendbanim/Stema/MAR
Flag of Mozambique.svg Mozambiku NDADM/MOZ Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/MOZ Stampa:Kartela vendbanim/Stema/MOZ
Birmania Birmania NDADM/MMR Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/MMR Stampa:Kartela vendbanim/Stema/MMR
flamuri Namibia NDADM/NAM Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/NAM Stampa:Kartela vendbanim/Stema/NAM
Flag of Nauru.svg Naurua NDADM/NRU Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/NRU Stampa:Kartela vendbanim/Stema/NRU
Nepali Nepali NDADM/NPL Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/NPL Stampa:Kartela vendbanim/Stema/NPL
Flag of the Netherlands.svg Holanda NDADM/NLD Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/NLD Stampa:Kartela vendbanim/Stema/NLD
flamuri Kaledonia e Re NDADM/NCL Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/NCL Stampa:Kartela vendbanim/Stema/NCL
Flag of New Zealand.svg Zelanda e Re NDADM/NZL Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/NZL Stampa:Kartela vendbanim/Stema/NZL
Flag of Nicaragua.svg Nikaragua NDADM/NIC Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/NIC Stampa:Kartela vendbanim/Stema/NIC
flamuri Nigeri NDADM/NER Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/NER Stampa:Kartela vendbanim/Stema/NER
Flag of Nigeria.svg Nigeria NDADM/NGA Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/NGA Stampa:Kartela vendbanim/Stema/NGA
Niue Niue NDADM/NIU Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/NIU Stampa:Kartela vendbanim/Stema/NIU
flamuri Ishulli Norfolk NDADM/NFK Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/NFK Stampa:Kartela vendbanim/Stema/NFK
Ishujt e Marianës Veriore Ishujt e Marianës Veriore NDADM/MNP Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/MNP Stampa:Kartela vendbanim/Stema/MNP
Norvegjia Norvegjia NDADM/NOR Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/NOR Stampa:Kartela vendbanim/Stema/NOR
Omani Omani NDADM/OMN Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/OMN Stampa:Kartela vendbanim/Stema/OMN
Flag of Pakistan.svg Pakistani NDADM/PAK Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/PAK Stampa:Kartela vendbanim/Stema/PAK
Palau Palau NDADM/PLW Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/PLW Stampa:Kartela vendbanim/Stema/PLW
Palestina Palestina NDADM/PSE Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/PSE Stampa:Kartela vendbanim/Stema/PSE
Panama Panama NDADM/PAN Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/PAN Stampa:Kartela vendbanim/Stema/PAN
flamuri Papua Guinea e Re NDADM/PNG Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/PNG Stampa:Kartela vendbanim/Stema/PNG
 Paraguai NDADM/PRY Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/PRY Stampa:Kartela vendbanim/Stema/PRY
Peru Peru NDADM/PER Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/PER Stampa:Kartela vendbanim/Stema/PER
Flag of Philippines.svg Filipinet NDADM/PHL Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/PHL Stampa:Kartela vendbanim/Stema/PHL
flamuri Ishujt Pitcairn NDADM/PCN Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/PCN Stampa:Kartela vendbanim/Stema/PCN
Polonia Polonia NDADM/POL Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/POL Stampa:Kartela vendbanim/Stema/POL
Portugalia Portugalia NDADM/PRT Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/PRT Stampa:Kartela vendbanim/Stema/PRT
Portoriko Portoriko NDADM/PRI Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/PRI Stampa:Kartela vendbanim/Stema/PRI
flamuri Katari NDADM/QAT Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/QAT Stampa:Kartela vendbanim/Stema/QAT
 Réunion NDADM/REU Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/REU Stampa:Kartela vendbanim/Stema/REU
Rumania Rumania NDADM/ROU Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/ROU Stampa:Kartela vendbanim/Stema/ROU
Rusia Rusia NDADM/RUS Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/RUS Stampa:Kartela vendbanim/Stema/RUS
Ruanda Ruanda NDADM/RWA Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/RWA Stampa:Kartela vendbanim/Stema/RWA
flamuri Shën Barthélemy NDADM/BLM Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/BLM Stampa:Kartela vendbanim/Stema/BLM
Stampa:SHN NDADM/SHN Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/SHN Stampa:Kartela vendbanim/Stema/SHN
bandiera Saint Kits dhe Nevis NDADM/KNA Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/KNA Stampa:Kartela vendbanim/Stema/KNA
bandiera Shën Lucia NDADM/LCA Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/LCA Stampa:Kartela vendbanim/Stema/LCA
flamuri Saint Martin NDADM/MAF Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/MAF Stampa:Kartela vendbanim/Stema/MAF
 Shën Pierre dhe Miquelon NDADM/SPM Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/SPM Stampa:Kartela vendbanim/Stema/SPM
Flamuri Shën Vincenti dhe Grenadinet NDADM/VCT Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/VCT Stampa:Kartela vendbanim/Stema/VCT
Stampa:WSM NDADM/WSM Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/WSM Stampa:Kartela vendbanim/Stema/WSM
San Marino San Marino NDADM/SMR Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/SMR Stampa:Kartela vendbanim/Stema/SMR
Sao Tome dhe Principe Sao Tome dhe Principe NDADM/STP Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/STP Stampa:Kartela vendbanim/Stema/STP
Flag of Saudi Arabia.svg Arabia Saudite NDADM/SAU Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/SAU Stampa:Kartela vendbanim/Stema/SAU
Senegali Senegali NDADM/SEN Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/SEN Stampa:Kartela vendbanim/Stema/SEN
Serbia Serbia NDADM/SRB Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/SRB Stampa:Kartela vendbanim/Stema/SRB
Stampa:SYC NDADM/SYC Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/SYC Stampa:Kartela vendbanim/Stema/SYC
flamuri Sierra Leone NDADM/SLE Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/SLE Stampa:Kartela vendbanim/Stema/SLE
Singapori Singapori NDADM/SGP Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/SGP Stampa:Kartela vendbanim/Stema/SGP
flamuri Sint Maarten NDADM/SXM Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/SXM Stampa:Kartela vendbanim/Stema/SXM
Sllovakia Sllovakia NDADM/SVK Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/SVK Stampa:Kartela vendbanim/Stema/SVK
Flag of Slovenia.svg Sllovenia NDADM/SVN Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/SVN Stampa:Kartela vendbanim/Stema/SVN
Ishujt Solomon Ishujt Solomon NDADM/SLB Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/SLB Stampa:Kartela vendbanim/Stema/SLB
Flag of Somalia.svg Somalia NDADM/SOM Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/SOM Stampa:Kartela vendbanim/Stema/SOM
flamuri Republika Jugafrikane NDADM/ZAF Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/ZAF Stampa:Kartela vendbanim/Stema/ZAF
Ishujt e Xhorxhias Jugore dhe Sanduiçit të Jugut Ishujt e Xhorxhias Jugore dhe Sanduiçit të Jugut NDADM/SGS Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/SGS Stampa:Kartela vendbanim/Stema/SGS
Sudani i Jugut Sudani i Jugut NDADM/SSD Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/SSD Stampa:Kartela vendbanim/Stema/SSD
Spanja Spanja NDADM/ESP Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/ESP Stampa:Kartela vendbanim/Stema/ESP
Sri Lanka Sri Lanka NDADM/LKA Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/LKA Stampa:Kartela vendbanim/Stema/LKA
Sudani Sudani NDADM/SDN Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/SDN Stampa:Kartela vendbanim/Stema/SDN
bandiera Surinami NDADM/SUR Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/SUR Stampa:Kartela vendbanim/Stema/SUR
Stampa:SJM NDADM/SJM Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/SJM Stampa:Kartela vendbanim/Stema/SJM
Suazilendi Suazilendi NDADM/SWZ Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/SWZ Stampa:Kartela vendbanim/Stema/SWZ
Suedia Suedia NDADM/SWE Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/SWE Stampa:Kartela vendbanim/Stema/SWE
flamuri Zvicra NDADM/CHE Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/CHE Stampa:Kartela vendbanim/Stema/CHE
Flag of the United Arab Republic.svg Siria NDADM/SYR Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/SYR Stampa:Kartela vendbanim/Stema/SYR
Taivani Taivani NDADM/TWN Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/TWN Stampa:Kartela vendbanim/Stema/TWN
Taxhikistani Taxhikistani NDADM/TJK Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/TJK Stampa:Kartela vendbanim/Stema/TJK
Tanzania Tanzania NDADM/TZA Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/TZA Stampa:Kartela vendbanim/Stema/TZA
Tailanda Tailanda NDADM/THA Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/THA Stampa:Kartela vendbanim/Stema/THA
Timori Lindor Timori Lindor NDADM/TLS Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/TLS Stampa:Kartela vendbanim/Stema/TLS
Togo Togo NDADM/TGO Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/TGO Stampa:Kartela vendbanim/Stema/TGO
flamuri Tokelau NDADM/TKL Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/TKL Stampa:Kartela vendbanim/Stema/TKL
Tonga Tonga NDADM/TON Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/TON Stampa:Kartela vendbanim/Stema/TON
Flag of Trinidad and Tobago.svg Trinidadi dhe Tobago NDADM/TTO Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/TTO Stampa:Kartela vendbanim/Stema/TTO
Tunizia Tunizia NDADM/TUN Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/TUN Stampa:Kartela vendbanim/Stema/TUN
Turqia Turqia NDADM/TUR Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/TUR Stampa:Kartela vendbanim/Stema/TUR
Flamuri Turkmenistani NDADM/TKM Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/TKM Stampa:Kartela vendbanim/Stema/TKM
Ishujt e Turks dhe Caicos Ishujt e Turks dhe Caicos NDADM/TCA Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/TCA Stampa:Kartela vendbanim/Stema/TCA
flamuri Tuvalu NDADM/TUV Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/TUV Stampa:Kartela vendbanim/Stema/TUV
Flag of Uganda.svg Uganda NDADM/UGA Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/UGA Stampa:Kartela vendbanim/Stema/UGA
Ukraina Ukraina NDADM/UKR Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/UKR Stampa:Kartela vendbanim/Stema/UKR
Flag of the United Arab Emirates.svg Emiratet e Bashkuara Arabe NDADM/ARE Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/ARE Stampa:Kartela vendbanim/Stema/ARE
Flag of the United Kingdom.svg Britania e Madhe NDADM/GBR Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/GBR Stampa:Kartela vendbanim/Stema/GBR
Flag of United States.svg SHBA NDADM/USA Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/USA Stampa:Kartela vendbanim/Stema/USA
Stampa:UMI NDADM/UMI Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/UMI Stampa:Kartela vendbanim/Stema/UMI
flamuri Uruguaj NDADM/URY Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/URY Stampa:Kartela vendbanim/Stema/URY
Uzbekistani Uzbekistani NDADM/UZB Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/UZB Stampa:Kartela vendbanim/Stema/UZB
Flag of Vanuatu.svg Vanuatu NDADM/VUT Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/VUT Stampa:Kartela vendbanim/Stema/VUT
Flag of Venezuela.svg Venezuela NDADM/VEN Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/VEN Stampa:Kartela vendbanim/Stema/VEN
Vietnami Vietnami NDADM/VNM Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/VNM Stampa:Kartela vendbanim/Stema/VNM
 Ishujt e Virgjër Britanikë NDADM/VGB Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/VGB Stampa:Kartela vendbanim/Stema/VGB
Ishujt e Virgjër të Shteteve të Bashkuara Ishujt e Virgjër të Shteteve të Bashkuara NDADM/VIR Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/VIR Stampa:Kartela vendbanim/Stema/VIR
 Wallis dhe Futuna NDADM/WLF Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/WLF Stampa:Kartela vendbanim/Stema/WLF
flamuri Saharaja Perëndimore NDADM/ESH Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/ESH Stampa:Kartela vendbanim/Stema/ESH
Flamuri Jemeni NDADM/YEM Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/YEM Stampa:Kartela vendbanim/Stema/YEM
Flag of Zambia.svg Zambia NDADM/ZMB Stampa:Kartela vendbanim/Artikujt/ZMB Stampa:Kartela vendbanim/Stema/ZMB


 1. ^ Stampa:BgNational Statistical Institute - Main Towns Census 2011