Stampa:Kontribut i përdoruesit/dok

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Edit-copy green.svg

Kjo është një nënfaqe e documentacionit për Stampa:Kontribut i përdoruesit.
Kjo faqe përmban informacion për përdorim, kategoritë dhe përmbajtje tjetër që nuk është pjesë kryesore e stampës.

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Kopjoni këtë tekst burimor dhe e vendosni në faqen e përdoruesit:

{{Kontribut i përdoruesit|Numri}}

Shembull:

{{Kontribut i përdoruesit|2000}}
2.000+ Ky përdorues ka mbi 2.000 redaktime në Wikipedia.