Stampa:Kosovë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shiko dhe:

Prishtina 1000; Prizreni 2000; Peja 3000; Mitrovica 4000; Gjakova 5000; Gjilani 6000; Ferizaj 7000;