Stampa:Kosova

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

Shiko dhe:

  • Stampa:Shqip për hapsirën shqiptare
  • Stampa:Kosovë për komunat e Kosovës
  • Stampa:Kosova për rajonet e Kosovës sipas Kodi Postar i Kosovës
Prishtina 1000; Prizreni 2000; Peja 3000; Mitrovica 4000; Gjakova 5000; Gjilani 6000; Ferizaj 7000;