Stampa:Kutia Politikan/dok

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Edit-copy green.svg

Kjo është një nënfaqe e documentacionit për Stampa:Kutia Politikan.
Kjo faqe përmban informacion për përdorim, kategoritë dhe përmbajtje tjetër që nuk është pjesë kryesore e stampës.

Arben Imami
230px
Deputet i Kuvendit të Shqipërisë
19911996
Deputet i Kuvendit të Shqipërisë
19972005
Deputet i Kuvendit të Shqipërisë
2009 – Vazhdon
Ministër i Reformës Legjislative dhe Marrdhënieve me Parlamentin
19971999
Ministër i Drejtësisë
20002001
Pasardhësi: Spiro Peçi
Ministër i Pushtetit Vendor dhe Decentralizimit
2001 – shkurt 2002
Ministër i Mbrojtjes
shtator 200913 shtator 2013
Paraardhësi: Gazmend Oketa
Pasardhësi: Mimi Kodheli
Të dhënat personale
Lindi më: 21 janar 1958
Lindi në: Tiranë
Kombësia: Shqiptar
Profesioni: Politikan, Aktor
Partia politike: Partia Demokratike

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

{{Kutia Politikan
| Emri          = 
| Figura         = 
| Përshkrimi       =
| Madhësia e Figurës   = 
| Detyra         = 
| Fillimi i afatit    = 
| Mbarimi i afatit    = 
| Paraardhësi      = 
| Pasardhësi       = 
| Detyra2        = 
| Fillimi i afatit2   = 
| Mbarimi i afatit2   = 
| Paraardhësi2      = 
| Pasardhësi2      = 
| Detyra3        = 
| Fillimi i afatit3   = 
| Mbarimi i afatit3   = 
| Paraardhësi3      = 
| Pasardhësi3      = 
| Detyra4        = 
| Fillimi i afatit4   = 
| Mbarimi i afatit4   = 
| Paraardhësi4      = 
| Pasardhësi4      = 
| Detyra5        = 
| Fillimi i afatit5   = 
| Mbarimi i afatit5   = 
| Paraardhësi5      = 
| Pasardhësi5      = 
| Datëlindja       = 
| Vendlindja       = 
| Datëvdekja       = 
| Vendvdekja       = 
| Kombësia        = 
| Profesioni       = 
| Shkolla        =
| Grada shkencore    =
| Partia         = 
| Bashkëshortja     = 
| Bashkëshorti      = 
| Fëmijë         = 
| Feja          = 
| Nënshkrimi       = 
| Nënshkrimi_madhësia  = 
| Nënshkrimi_përshkrim  =
| Emblema        = 
| Emblema_madhësia    = 
| Emblema_përshkrim   =
| Nderime        =
}}