Stampa:Kutia Shkrimtar/dok

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Edit-copy green.svg

Kjo është një nënfaqe e documentacion për Stampa:Kutia Shkrimtar.
Kjo faqe përmban informacion për përdorim, kategoritë dhe përmbajtje tjetër që nuk është pjesë kryesore e stampës.


Përdorimi[redakto tekstin burimor]

{{Kutia Shkrimtar
| Emri        = 
| Seksi        = 
| Figura       = 
| Madhësia e Figurës = 
| Datëlindja     = 
| Vendlindja     = 
| Datëvdekja     = 
| Vendvdekja     = 
| Kombësia      = 
| Profesioni     = 
}}

Shpjegimi[redakto tekstin burimor]

Në vend të tekstit të trashë do të futen të dhënat mbi këti shkrimtari:
{{Kutia Shkrimtar
| Emri = Emri i shkrimtarit
| Seksi = Seksi i shkrimtarit (futeni "M" për Mashkull ose "F" për Femër)
| Figura = Emri i fotografisë së shkrimtarit
| Madhësia e Figurës = Madhësia e fotografisë së shkrimtarit (nuk është e nëvojshme)
| Datëlindja = Kur lindi shkrimtari?
| Vendlindja = Ku lindi shkrimtari?
| Datëvdekja = Kur vdiq shkrimtari?
| Vendvdekja = Ku vdiq shkrimtari?
| Kombësia = Kombësia (Kombësitë) i shkrimtarit
| Profesioni = Profesionet të shkrimtarit
}}

Shiko edhe[redakto tekstin burimor]