Stampa:Kuvendi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Arkivi i kuvendimeve
Filing cabinet icon.svg
      Arkivi 1       (16 tetor 2003 — 3 prill 2005)
      Arkivi 2       (3 prill 2005 — 3 korrik 2005)
      Arkivi 3       (3 korrik 2005 — 24 djetor 2005)
      Arkivi 4       (24 dhjetor 2005 — 25 shkurt 2006)
      Arkivi 5       (25 shkurt 2006 — 20 korrik 2006)
      Arkivi 6       (20 korrik 2006 — 8 shtator 2006)
      Arkivi 7       (8 shtator 2006 — 9 prill 2007)
      Arkivi 8       (9 prill 2007 — 13 shtator 2007)
      Arkivi 9       (13 shtator 2007 — 5 maj 2008)
      Arkivi 10     (5 maj 2008 — 30 shtator)

Ky është Kuvendi i Wikipedias shqipe. Këtu diskutohen dhe merren vendimet më të rëndësishme që kanë të bëjnë me Wikipedian shqipe. Temat të cilat nuk kanë të bëjnë me Wikipedian largohen menjëherë.

Fillo një diskutim tani n.q.s. nuk do të presësh sa të karikohet e gjithë faqja. Lexo më përpara që të shikosh nëse pyetja juaj është bërë nga dikush tjetër. Mos e shtyp butonin "kryej ndryshimin" më shumë se një herë se mund të dali pyetja disa herë! Shërbyesi mund të jetë i ngarkuar, por do të përgjigjet me kalimin e kohës.

Për të pasur një pasqyrë dhe për të ruajtur sadopak rendin keni parasysh këto rregulla:

  1. Për secilin diskutim që e filloni këtu parashtroni vetëm një temë.
  2. Diskutuesi i parë fillon prej kryerreshtit. Përgjigjet vijojnë me : të cilat e largojnë rreshtin djathtas. Përgjigjja tjetër vijon me dy :: dhe kështu me radhë deri sa të bëhen pesë përgjigje (:::::) pastaj i gjashti vazhdon prej fillimi pa dy pikat.
  3. Çdo diskutim duhet të nëshkruhet jo me emër por me shenjën --~~~~ dhe atë menjëherë pas shkrimit e jo në kryerresht.

Po patët ankesa rreth Wikipedia-s ose përdoruesve, mund t'i bëni tek Wikipedia:Ankesa.