Stampa:Loop

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Edit-copy green.svg

Kjo është një nënfaqe e documentacionit për Stampa:Loop.
Kjo faqe përmban informacion për përdorim, kategoritë dhe përmbajtje tjetër që nuk është pjesë kryesore e stampës.

This template is used to produce a simple loop that can repeat up to 150 times. It is not a real loop; it works by conditionally repeating the string. It is a simple version of {{For loop}}. To use it, enter:
{{loop|times to repeat|string}}
If string contains an equals sign, you must put "|2=string" instead of "|string". Examples:

  • {{loop|4|n}} produces nnnn
  • {{loop|25|test}} produces testtesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttest
  • {{#expr:2{{loop|50|*2}}}} produces 2.2517998136852E+15
  • {{loop|9|2==}} produces ==== (the "2=" must be present)
  • {{loop|3|{{CURRENTYEAR}}}} produces 202120212021