Stampa:Promotional

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko
Kjo është një skedarë me të drejta Autori që është publikuar nga një kompani ose organizatë për të promovuar punimin ose produktin e tyre në media, si një material reklamimi ose si një foto promovimi në një shtypje komplete.

Të drejtat e autorit për të janë mundësisht të kompanis që krijuan sendin promocional ose të artistit që prodhoji sendin në çështje; ju duhet të pajisni informacionet e burimit si prova të pronësisë.

Pretendohet që të përdoret risolucioni i ulët i imazheve të materialit promocional

  • për të ilustruar punën e produktit në çështje;
  • në mungesë të imazheve së lira që mundë të përdoreshin për tregim;
  • Wikipedia në Gjuhën Shqipe, e strehuar në shërbyes (servers) në Shtetet e Bashkuara nga organizacioni pa fitim Wikimedia Foundation,

i kualifikuar si fair use nën Ligjet e Shteteve të Bashkuara për të drejtat e autorit. Çdo përdorje tjetër e kësaj imazhi, në Wikipedia ose diku tjetër, mund të quhet shkelje e të drejtave së autorit. Shiko Të drejtat e autorit për më shumë informacione.

Për ngarkuesin: ju lutemi vendosni përshkrim fer të figurës për çdo përdorim, siç shkruan nën Wikipedia:Përshkrimi i figurave, gjithashtu vendosni burimin nga e keni marr figurën dhe informata mbi të drejtën e autorit.