Stampa:Superimpose

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
[[Image:{{{base}}}|{{{base_width}}}|alt=|]]
Udhëzuesi i stampës[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko]

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Shembull[Redakto nëpërmjet kodit]

{{Superimpose
 | base = US_Locator_Blank.svg
 | base_width = 288px
 | base_alt = Located in north central Colorado, which is just west of the center of the U.S.
 | base_caption = United States Locator Map
 | float = Red pog.svg
 | float_width = 10px
 | x = 95
 | y = 80
}}
Located in north central Colorado, which in turn is just west of the center of the U.S.

Përdorimi stampës[Redakto nëpërmjet kodit]

Për t'ia filluar, ju thjesht mund të kopjoni modelet bosh më poshtë në faqen tuaj, dhe të plotësoni të dhënat.

{{Superimpose
 | base = 
 | base_width = 
 | base_alt = 
 | base_caption = 
 | float = 
 | float_width = 
 | x = 
 | y = 
}}
{{Superimpose
 | base = 
 | base_width = 
 | base_alt = 
 | base_caption = 
 | base_link = 
 | float = 
 | float_alt = 
 | float_width = 
 | float_caption = 
 | float_link = 
 | x = 
 | y = 
}}