Stampa:Tlsp/dok

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
< Stampa:Tlsp
Jump to navigation Jump to search
Edit-copy green.svg

Kjo është një nënfaqe e documentacionit për Stampa:Tlsp.
Kjo faqe përmban informacion për përdorim, kategoritë dhe përmbajtje tjetër që nuk është pjesë kryesore e stampës.

{{Tlsp/dok}}

is used in stampa lists. Unlike 

{{Tlp}}

it includes "subst". Unlike

{{Tls}}

it allows to specify a parameter. These

features are hints how to use the specified stampa.

Usage[Redakto nëpërmjet kodit]

Up to five placeholders for parameters of the specified titulli i stampës:
{{Tlsp/dok|titulli i stampës}}
{{Tlsp/dok|titulli i stampës|param}}
{{Tlsp/dok|titulli i stampës|1|2|etc.}}
{{Tlsp/dok|titulli i stampës|2=param=value}}
 Note: start from 2 because the "name" is parameter 1. Or...
{{Tlsp/dok|titulli i stampës|param&#61;value}}
For stampas supporting optional substitution just add subst=subst:
{{Tlsp/dok|titulli i stampës|1|2|etc.}}


Example[Redakto nëpërmjet kodit]

Code Result
{{tlsp|stampa}} {{subst:stampa}}
{{tlsp|stampa|1st|2nd|etc.}} {{subst:stampa|1st|2nd|3rd|4th|5th}}
{{tlsp|stampa|2=param=value}} {{subst:stampa|param=value}}
{{tlsp|stampa|param&#61;value}} {{subst:stampa|param=value}}
{{tlsp|stampa|1|2|etc.}} {{subst:stampa|1|2|3|okay}}
{{tlsp|stampa|1|2|etc.}} {{subst:stampa|1|2|3|4|5}}{{tlsp}} only supports up to 5 template parameters
{{tlsp|stampa|1|2|etc.}} {{subst:stampa|1|2|3|4|5|subst=subst:}}

For similar examples see Tlx.

Comparison[Redakto nëpërmjet kodit]

Code Result
{{tl|x0}} {{x0}}
{{tlp|x1|param}} {{x1|param}}
{{tls|x0}} {{subst:x0}}
{{tlsp|x3|1st|2nd|etc.}} {{subst:x3|1st|2nd|3rd|4th|5th}}
{{tlu|stampa:x3|1st|2nd|etc.}}
 
Stampa:Tlu
{{tlx|x3|1st|2nd|etc.}} {{x3|1st|2nd|3rd}}


See also[Redakto nëpërmjet kodit]