Stampa:Udhëzimet dhe politikat e Wikipedias

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

Shënim për përdoruesit se si të përdorin mbylljen:

  • Përdore {{Udhëzimet dhe politikat e Wikipedias|state=collapsed}} për të treguar këtë stampë të mbyllur (fshehur).
  • Përdore {{Udhëzimet dhe politikat e Wikipedias|state=expanded}} për të treguar këtë stampë të hapur (pamja e plotë).
  • Përdore {{Udhëzimet dhe politikat e Wikipedias|state=autocollapse}} për të treguar këtë stampë të mbyllur (fshehur) vetëm nëse ka edhe ndonjë stampë tjetërtë llojit të njëjtë në faqe. (Kjo është gjendja që zakonisht shfaqen stampat.)