Stampa:Uses Wikidata/dok

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Edit-copy green.svg

Kjo është një nënfaqe e documentacionit për Stampa:Uses Wikidata.
Kjo faqe përmban informacion për përdorim, kategoritë dhe përmbajtje tjetër që nuk është pjesë kryesore e stampës.

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Për një tipar të vetëm (e.g. d:Property:P496):

Markup Renders as
{{Uses Wikidata|P496}}

Për më shumë tipare:

Markup Renders as
{{Uses Wikidata|P10|P20|P30}}

Aq tipare sa ka nevojmë mund të specifikohen:

Markup Renders as
{{Uses Wikidata|1=P10|2=P20|3=P30|4=P40|5=P50|6=P101|7=P222}}

Nëse tiparet përshkruhen në një pjesë të dokumentacionit (p.sh. ===Using Wikidata===):

Markup Renders as
{{Uses Wikidata|section=Using Wikidata}}

Shiko edhe[Redakto nëpërmjet kodit]