Stampa:WPBannerMeta

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
[[Wikipedia:WikiProjekti {{{PROJECT}}}|WikiProjekti {{{PROJECT}}}]]
Kjo stampë është brenda fushëveprimit të [[Wikipedia:WikiProjekti {{{PROJECT}}}|WikiProjekti {{{PROJECT}}}]], një përpjekje e përbashkët për të përmirësuar artikujt e {{{PROJECT}}} në Wikipedia. Nëse doni të merrni pjesë, ju lutem vizitoni faqen e projektit, ku ju mund ti bashkoheni [[|diskutimit]] dhe të shihni listën e detyrave të hapura për tu përfunduar.
 
Udhëzuesi i stampës[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko]

WPBannerMeta është një meta-stampë, që mund të përdoret për, duke mundësuar projekteve të reja të lehtë të krijojë një baner për të vendosur në faqet e diskutimit, duke siguruar standardizimin mes projekteve. Një listë të të gjithë banerëve të Wikiprojekteve që përdorin këtë meta-stampë mund të shfletohet këtu : Lidhjet këtu: WPBannerMeta.

Sintaksa[Redakto nëpërmjet kodit]

Parametrat e zakonshme
{{WPBannerMeta
|PROJECT       = 
 |substcheck=<includeonly>{{subst:</includeonly><includeonly>substcheck}}</includeonly>
 |small={{{small|}}}
 |category={{{category|¬}}}
 |listas={{{listas|}}}
|IMAGE_LEFT     = 
 |IMAGE_LEFT_SMALL  = 
 |IMAGE_LEFT_LARGE  = 
 <!--|class={{{class|}}}-->
 <!--|auto={{{auto|}}}-->
 <!--|importance={{{importance|}}}-->
|ASSESSMENT_CAT   = 
|ASSESSMENT_LINK   = 
|MAIN_TEXT      = 
|MAIN_ARTICLE    = 
|PORTAL       = 
|MAIN_CAT      = 
<!--|attention={{{attention|}}}-->
 |ATTENTION_CAT   = 
<!--|infobox={{{needs-infobox|}}}-->
 |INFOBOX_CAT    = 
}}<noinclude>
{{Documentation}}
<!-- Categories go on the /doc subpage, and interwikis go on Wikidata. -->
</noinclude>

Opsionet e thjeshta[Redakto nëpërmjet kodit]

Shembull

{{WPBannerMeta
|PROJECT     = Islanda
 |BANNER_NAME   = Template:WikiProjekti Islanda
 |substcheck=<includeonly>{{subst:</includeonly><includeonly>substcheck}}</includeonly>
 |small={{{small|}}}
 |category={{{category|¬}}}
 |listas={{{listas|}}}
|PROJECT_LINK   = Wikipedia:WikiProjekti Islanda
|IMAGE_LEFT    = WikiProject-Iceland-Logo.svg
|IMAGE_LEFT_SMALL = 25px
|IMAGE_LEFT_LARGE = 50px
|MAIN_ARTICLE   = [[Njësitë administrative të Islandës|vendbanimet]], [[kultura e Islandës|kulturën]] dhe artikuj që lidhen me [[Islanda|Islandën]]
|PORTAL      = 
}}
Prodhon:
WikiProjekti Islanda
WikiProject iconKjo stampë është brenda fushëveprimit të WikiProjekti Islanda, një përpjekje e përbashkët për të përmirësuar vendbanimet, kulturën dhe artikuj që lidhen me Islandën në Wikipedia. Nëse doni të merrni pjesë, ju lutem vizitoni faqen e projektit, ku ju mund ti bashkoheni diskutimit dhe të shihni listën e detyrave të hapura për tu përfunduar.
 

Vlerësimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Njoftimet dhe shënimet[Redakto nëpërmjet kodit]

Grupet punuese[Redakto nëpërmjet kodit]

Shiko edhe[Redakto nëpërmjet kodit]