Stampa:Year in region/dok

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Edit-copy green.svg

Kjo është një nënfaqe e documentacionit për Stampa:Year in region.
Kjo faqe përmban informacion për përdorim, kategoritë dhe përmbajtje tjetër që nuk është pjesë kryesore e stampës.

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Satellite image of Albania in June 2000.jpg
1914

Shqipëri
Dekadat:
 • 1890
 • 1900
 • 1910
 • 1920
 • 1930
 • {{Year in region
  |year=1914
  |region=Shqipëri
  |image = [[File:Satellite image of Albania in June 2000.jpg|border|right|100px]]
  }}
  
  Satellite image of Albania in June 2000.jpg
  1964

  Shqipëri
  Mijëvjeçarët:
 • 1-ë
 • 2-të
 • 3-të
 • Dekadat:
 • 1940
 • 1950
 • 1960
 • 1970
 • 1980
 • {{Year in region
  |year=1964
  |region=Shqipëri
  |millennium=yes
  |image=[[File:Satellite image of Albania in June 2000.jpg|border|right|100px]]
  }}
  
  Satellite image of Albania in June 2000.jpg
  2010

  Shqipëri
  Mijëvjeçarët:
 • 2-të
 • 3-të
 • 4-të
 • Dekadat:
 • 1990
 • 2000
 • 2010
 • Shih edhe: Timeline of Indian history
  {{Year in region
  |year=2010
  |region=Shqipëri
  |millennium=yes
  |image=[[File:Satellite image of Albania in June 2000.jpg|border|right|100px]]
  |see_also = [[Timeline of Indian history]]
  }}
  

  Shiko edhe[Redakto nëpërmjet kodit]