Standardet ndërkombëtare të kontabilitetit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Standardet e kontabilitetit janë rregulla dhe udhëzime të krijuara nga organet kompetente, përcaktojnë bazën e politikave dhe praktikave financiare të kontabilitetit .