Statusi i ardhshëm i Kosovës : tryezë shkencore, 6 korrik 2005

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Statusi i ardhshëm i Kosovës : tryezë shkencore, 6 korrik 2005 libër nga Rexhep Ismajli (red.), Esat Stavileci (red.), Hivzi Islami (red.). Botuar në Prishtinë nga Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në vitin 2005. Faqe 154. ISBN 9951-413-31-5