Stema e Jersey

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Stema e Xhersit

Stema e Xhersit është me mburojë e kuqe dhe me tre leopard të verdhë. Ky stemë është shumë e ngjajshme me stemën e Anglisë dhe me stemën e Guernsey. Nga viti 1981 është përdorë edhe në flamurin e Xhersit.