Stema e Serbisë dhe Malit të Zi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Lidhja shtetërore Serbia dhe Mali i Zi nuk kanë emblemë, pasi që në këtë drejtim secila (sipas marrëveshjes) e ka flamurin e vet.