Stetoskopi.com

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
stetoskopi.com Logo

Stetoskopi.com [1] është portal specifik për mjekësi. Ka Filluar punen ne janar te vitit 2012, dhe po zgjerohet me tema te reja per te gjitha fushat nga shkenca dhe mjekesia.
Te gjitha informatat nga fusha e mjekësisë do te jene ne dispozicion për te gjithë, për një informim me te drejte.
Ne këtë portal gjithashtu do te gjenden edhe udhëzimet e përdorimit për barnat / ilaçet qe momentalisht gjenden ne tregun e Kosovës dhe Shqipërisë, me këtë hap ne te gjitha përdoruesit e ilaçeve do te kenë ne dispozicion ne gjuhen shqipe udhëzimet e përdorimit për te garantuar një përdorim korrekt te ilaçeve.
Ne nuk kemi mbështetje financiare nga asnjë ndërmarrje apo institucion, jemi te përkushtuar për një informim te drejtë. Ne mbajmë portalin me mjetet tona dhe përkrahet nga Startsoft që hoston dhe menaxhon faqen tonë.

Kategoritë[redakto | redakto tekstin burimor]

Farmakologjia
Kirurgjia
Gjinekologjia
Studime
Lajme
Anatomi
Biokimi
Keshila
Etj.

Kontakti[redakto | redakto tekstin burimor]

Stetoskopi.com
Fahu Postar 5, 30000, Pejë, Kosovë
[info@stetoskopi.com]
stetoskopi.com

Hostmaster[redakto | redakto tekstin burimor]

Starsoft Corporation
[info@startsoftnet.net]
www.starsoftnet.net

Linqe te jashtme[redakto | redakto tekstin burimor]


Referencat[redakto | redakto tekstin burimor]

  1. ^ [1] Stetoskopi / Info