Surja esh-Shems

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Surja esh-Shems është surja e 91 e radhitur në Kur'an, 15 ajete. Mekase.

Përmbajtja[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Kjo sure përmban 15 ajete dhe është sureja e 91 e Kur'anit

Përbërja[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Komente[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Tjera të dhëna[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shih edhe këtë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Wikibooks:Category
Wikibooks:Category
Wikibooks ka më shumë informacione për ketë temë:
Wikibooks:Category
Wikibooks:Category
Wikibooks ka më shumë informacione për ketë temë:

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]