Të dhëna të panjohura për Luftën e Dytë Botërore në Kosovë : (1941-1945)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Të dhëna të panjohura për Luftën e Dytë Botërore në Kosovë : (1941-1945) libër me autor Izber Hoti dhe Fehmi Rexhepi (red.). Botuar në Prishtinë nga Instituti i Historisë, në vitin 1999. Faqe 249.