Të mësojmë historinë dhe gjeografinë lokale : Tirana : për klasën e 5-të të shkollës 9-vjeçare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Të mësojmë historinë dhe gjeografinë lokale : Tirana : për klasën e 5-të të shkollës 9-vjeçare libër nga Fatmiroshe Xhemalaj (Shehaj) dhe Mirela Novruzaj. Botuar në Tiranë nga "Filara 2002", në vitin 2008. Faqe 148.