Të reja në Florën e Alpeve Ilirike : (maleve të pozicionuara në Shqipëri, Kosovë dhe Mal të Zi)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Të reja në Florën e Alpeve Ilirike : (maleve të pozicionuara në Shqipëri, Kosovë dhe Mal të Zi) studim floristik me autor Ahmet Osja dhe Gëzim Uruçi (red.). Botuar në Shkodër nga "Camaj-Pipa", në vitin 2009. Faqet e librit 301.