Jump to content

TBA

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

 Ky artikull nuk permban asnje burim dhe eshte e domosdoshme qe te permbaje burime te besueshme dhe te shkruhet nga pikpamje neutrale per te mos u klasifikuar si artikull promocional.

TBA me në krye Unikkatil është një grup muzikor i formuar në vitin 1998 nga Viktor Palokaj që njihet me pseudonimin Unikkatil. Ai krijoi TBA si një arsye mbijetese nga bandat e shumta dhe ai pati sukses shumë të madh. TBA (e Unikkatil-it) dhe Banda Butuesi (e DMC Bablokit) janë dy grupe vëllazërore ku TBA përbehët nga 5000 anëtar dhe Banda Butuesi përbehët nga 4000 anëtarë. TBA ka pasur shumë probleme, ku më i fundit është ai me Otr dhe 2g. Otr është grup i udhëhequr nga noizy dhe 2g nga duda. Otr ka pasur 300 anëtarë, ndërsa 2g 4500 anëtarë, por pas një problemi me TBA, 2g është përleshur në një betejë ku gjetën vdekjen 900 anëtarë të 2g, nder ktu edhe vëllai i dudës. 2g u shua për një kohë të gjatë, por tani është rikthyer me 5000 anëtarë. Edhe otr ka pasur probleme me TBA-Butuesi, por më shumë me me Bandën Butuesi. Otr pati një triumf në fillim, por pastaj në Shqipëri erdhi e gjithë Banda Butuesi-Tba, ku e sulmuan shumë herë noizyn dhe triumfuan, por më shumë janë sulmuar në këngë.

Unikkatil ka pasur probleme edhe me mbretin e HipHop-it Eminem ku Unikkatil, pasi ka kënduar një këngë me Eminem (My Albanian Brother), Unikkatil e ka goditur Eminemin duke hapur sherr me reperat Amerikanë, por TBA u bashkua me një grup francez të quajtur B-13, ku formoi një bandë prej 30000 anëtarësh. Ai arriti të dilte pa u lagur nga sherri me Eminemin. Unikkatil është mbreti i rrepit Shqiptar dhe Ballkanik, duke shitur 8000 kopje të albumit "Armiqtë Suprem" për 3 ditë, i ndjekur nga noizy me 6000 kopje për 3 ditë të albumit "Pak ma ndryshe". Anëtaret e TBA sot janë 10000 ndërsa Otr 9000.