Tefik Çaushi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Tefik Çaushi Studiuesi i njohur, gjithashtu, ish-drejtori i akademisë së arteve në vitet 69- 73. Një nga studiuesit kryesorë të letërsisë së Kadaresë. Çaushi është marrë me veprën e Kadarëse, posacërisht erotizmin në veprat e tij, si dhe ka bërë fjalorin e Estetikës shqiptare.