Jump to content

Tetëmbëdhjetë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Tetëmbëdhjetë (18) Numri që vjen menjëherë pas shtatëmbëdhjetës dhe që shënon një sasi të barabartë me shtatëmbëdhjetë edhe një.Poashtu pas numrit 18 vie numri 19 - nëntëmbëdhjetë . Numri 18 është i barabartë me :

0+18 =18 1X18=18 1+17=18 2X9=18 2+16=18 3X6=18 3+15=18 6X3=18 4+14=18 9X2=18 5+13=18 18X1=18 6+12=18 7+11=18 8+10=18 9+9=18 10+8=18 11+7=18 12+6=18 13+5=18 14+4=18 15+3=18 16+2=18 17+1=18 18+0=18


Burimi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  • Fjalor i gjuhës së sotme shqipe.