The Chronicles of Narnia

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

The Chronicles of Narnia (sqt.: Kronika e Narnisë) edhe Narnia janë 7 libra të zhanrit fantazi, që midis 1939 dhe 1956 nga C. S. Lewis janë shkruajtur dhe publikuar.