Tirana, 11 shkurt 1920 : kryeqyteti i Shqipërisë : (trajtesë, dokumente dhe ceremoni festive)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Tirana, 11 shkurt 1920 : kryeqyteti i Shqipërisë : (trajtesë, dokumente dhe ceremoni festive) libër nga Kaliopi Naska, Andriola Kambo. Botuar në Tiranë nga "Kristalina-KH", në vitin 2016. Faqe 80.