Tom Jones

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Tom Jones është këngëtar i njohur nga Uellsi i muzikës pop. Lindi më 7 qershor të vitit 1940.

Disa nga këngët e tija të para kanë qenë: "Delilah", "She's a Lady", "Daughter of Darkness", "Help Yourself", "Green Green Grass of Home" dhe "Sex Bomb".

Në vitet 60-ta dhe 70-ta ka qenë shumë i njohur në Shqipëri. Madje shumë të rinjë tentonin të imitonin veshjen e tij. Ai ka marrë titullin "Sir"