Toskëria

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Toskëria është krahinë në jug të Shqipërisë. Banorët e ksaj krahine flasin dialektin toske. Krahinat e saj janë Labëria dhe Çamëria.