Tre vëllezër pishtarë : Abdyl Frashëri, Naim Frashëri, Sami Frashëri : botuar me rastin e 100-vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit : (album)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Tre vëllezër pishtarë : Abdyl Frashëri, Naim Frashëri, Sami Frashëri : botuar me rastin e 100-vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit : (album) me autor Kristo Frashëri dhe Vasil Koçi (foto). Botuar në Tiranë nga "8 Nëntori", në vitin 1978. Faqe 95, me ilustrime.