Tricikli

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Tricikli - Eger, 2014.02.05.JPG

Tricikli eshte nje mjet motorik i pozicionuar mbi tre rrota te pavarura ,qe mund te jene dy para dhe nje mbrapa ose anasjellas .Ky mjet i komanduar nga nje drejtues ,mundeson transportin e 1 deri ne 3 persona .