Triumfi i vdekjes

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Triumfi i vdekjes

Triumfi i vdekjes është një pikturë (117 cm x 162 cm) e artisti belg Pieter Bruegel i Vjetri, e datuar rreth vitit 1562 dhe e tuajtur në Museo del Prado në Madrid.