Turizmi shëndetësor

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

Nuk njihet edhe aq shumë, por ekziston. Turizmi shëndetësor mund të përkufizohet ndryshe si ofrim i shërbimeve shëndetësore në zonat turistike, panaire, për promovimin e ofertave shëndetësore apo oferta për trajtime dhe diagnostikime në qendrat shqiptare për të gjithë turistët e huaj.