Jump to content

Udhëheqës të shteteve në vitin 1794

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Udhëheqës të shteteve në vitin 1794 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shkronjës.

Afrikë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Amerikë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Azi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

India[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Australia dhe Oqeania[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Europë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Lindje e Mesme dhe Afrikë veriore[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]