Udhëzues mbi drejtimin e mjetit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko
Udhëzues mbi drejtimin e mjetit..jpg

Udhëzues mbi drejtimin e mjetit është një libër i shkruar nga Ing. Eduard B. Ndreu.

Shtypur në shtypshkronjën "ILAR" Tiranë 2000. Botimi i këtij libri ka si qëllim, të vihet në dispozicion të kandidatëve që dëshirojnë të përgatiten për t'u pajisur me lejedrejtimi të kategorive A dhe B. Libri është i vlefshëm për t'u shfletuar edhe nga përdoruesit e tjerë të rrugës, për të rritur nivelin e edukatës qytetare, në fushën e zbatimit të normave të legjislacionit rrugor dhe evitimin e aksidenteve rrugore. Në hartimin e këtij botimi është pasur parasysh Kodi Rrugor i Republikës së Shqipërisë si dhe eksperienca e përparuar botërore në këtë fushë.