Vepra penale e dhunimit dhe veprat e tjera penale kundër integritetit seksual sipas kodit penal të Kosovës : me komentar

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Vepra penale e dhunimit dhe veprat e tjera penale kundër integritetit seksual sipas kodit penal të Kosovës : me komentar libër me autore Vjosa Jonuzi (Shala) dhe Ismet Salihu (rec.), Ragip Halili (rec.), Drita Hajdari (rec.). Botuar në Prishtinë nga Universiteti "AAB-Riinvest", në vitin 2011. Faqe 418.