Jump to content

Vogëlushi dhe treni

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Vogëlushi dhe treni poemë për fatosat me autor Odhise K. Grillo. Botuar në Tiranë në vitin 1972 nga "Naim Frashëri". Libri ka 21 faqe me ilustrime.