Wikipedia:Artikuj të përkryer/kandidatura

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko
Shkurtesa [+]
WP:APK

Këtu vendoset se cilët artikuj janë të përkryerWikipedia.

Për t'u pranuar një artikull si artikull të përkryer, bëhet një votim i cili përcakton nëse artikulli përmbush këto kritere. Për këtë ndëmerret një votim, ku dy së paku dy të tretat duhet të jenë Symbol support vote.svg PËR , por vlerësimi final gjithsesi do të merret nga një admin mbyllës, i cili do bazohet në argumentimet e diskutuesve për përmbushjen e kritereve, e jo vetëm në vota. Mbyllja nga një jo-admin gjithashtu është e mundur nëse të gjitha palët janë paqësore për miratim apo mosmiratim. Artikulli do mbahet për votim minimumi një jave dhe maksimumi katër muaj.

Për të propozuar një artikull, vendosni {{APK}} te faqja e diskutimit të artikullit.

Shtoni propozimet e reja përherë nën ato të vjetra.

Pastroje cache të shërbyesit (server)

Kandidatët[redakto tekstin burimor]

Kalaja e Petrelës

Në shëtitje ndër artikuj rastisa në artikullin e mësipërm. Artikulli është i shkurtër por i plotë. Me një kërkim të shpejt në Google vura re që zor se zotërohen informacione të tjera për temën përkatëse. Ndër gjuhë të ndryshme në Wikipedia ishte më i ploti. Ka vetëm 1 referencë por ajo është gjithëpërfshirëse dhe nga një faqe zyrtare shtetërore. Ngjan t'i përmbushë kushtet për të qenë i përkryer. Klein Muçi (diskutimet) 25 shkurt 2018 07:11 (CET)

  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR Nuk e di nëse artikujt pa burime mund të vlerësohen të përkryer, por të paktën për mua (falmëni për popullorshen) nuk e vë fare në kandar --Flladitja (diskutimet) 25 shkurt 2018 14:19 (CET)
Jam dakord në argumentim, se dhe unë personalisht e kisha pak problem pjesën e referencave por në qoftë i vetmi problem, mund të përpiqemi si komunitet t'i gjejmë ca burime mbase. Besoj se përsosja e një artikulli, cilido qoftë, është në interesin e përgjithshëm. Klein Muçi (diskutimet) 25 shkurt 2018 18:00 (CET)
Sigurisht koleg, çeshtja eshte se ky artikull permbush kushtet vetem per Artikull në kërkim të referencave, gjë të cilën s'e kemi akoma. --Flladitja (diskutimet) 25 shkurt 2018 18:12 (CET)
Ironia në këtë rast mbase është disi e panevojshme duke qenë se s'më lidh gjë me artikullin në fjalë përveç disa korrigjimeve drejtshkrimore të vogla që më ra rasti t'i bëja dje kur e gjeta me "Artikull i rastit". S'është as artikull i imi e as e di kush e ka shkruar. Gjithsesi jemi të qartë. :) Klein Muçi (diskutimet) 25 shkurt 2018 18:24 (CET)

Arkiva e artikujve[redakto tekstin burimor]

Artikulli Data e propozimit Pranuar/Mospranuar më Rezulatati Propozuar nga
Leonardo da Vinci 26 gusht 2006 13 mars 2007 Symbol keep vote.svg U miratua Ko.S.ystem.OV@
Lufta e Dytë Botërore 29 dhjetor 2006 15 prill 2007 Symbol keep vote.svg U miratua Aeternus
Motörhead 28 prill 2007 1 korrik 2007 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Lem31
Dream Theater 23 qershor 2007 1 korrik 2007 Symbol keep vote.svg U miratua Aeternus
Shkenca Islame 11 dhjetor 2007 10 maj 2008 Symbol keep vote.svg U miratua Puntori
Skocia 17 maj 2008 7 qershor 2008 Symbol keep vote.svg U miratua Cradel
Gjermania 23 tetor 2008 6 janar 2009 Symbol keep vote.svg U miratua NY
Shtetet e Bashkuara 10 qershor 2009 4 korrik 2009 Symbol keep vote.svg U miratua Getoar TX
Fizika 2 shtator 2008 31 korrik 2010 Symbol keep vote.svg U miratua Aeternus
Mekanika e Hamiltonit 2 shtator 2008 22 nentor 2011 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Aksoquant
Arti Islam 24 nëntor 2008 31 korrik 2010 Symbol keep vote.svg U miratua Puntori
Kosova 15 korrik 2009 15 korrik 2009 Symbol keep vote.svg U miratua Getoar TX
Numri i thjeshtë 8 Mars 2009 30 nentor 2011 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Armend
Roma e lashtë 10 Mars 2010 31 korrik 2010 Symbol keep vote.svg U miratua Kristiani95
Forca 5 qershor 2010 31 korrik 2010 Symbol keep vote.svg U miratua Mikullovci
Lëvizja Anti-Duhan në Gjermaninë Naziste 12 qershor 2010 26 Shkurt 2011 Symbol keep vote.svg U miratua Kristiani95
Acrocanthosaurus 1 gusht 2010 22 nentor 2011 Symbol keep vote.svg U miratua Pedanti
David Guetta 7 shtator 2011 1 dhjetor 2011 Symbol keep vote.svg U miratua Liridoni
Perikliu 23 nëntor 2011 5 dhjetor 2011 Symbol keep vote.svg U miratua Pedanti
Jakup Mato 10 tetor 2011 21 dhjetor 2011 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua PersonPaOpinion
Enver Hoxha 1 nëntor 2011 6 dhjetor 2012 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Arensi
Relativiteti i përgjithshëm 29 nëntor 2011 6 dhjetor 2012 Symbol keep vote.svg U miratua Pedanti
Historia e Japonisë 30 nëntor 2011 6 dhjetor 2012 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Pedanti
Walter Gargano 10 qershor 2014 12 korrik 2016 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Sadsadas
Donat Kurti 16 Mars 2011 12 korrik 2016 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Tfts
Cristiano Ronaldo 28 dhjetor 2014 12 korrik 2016 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Sadsadas
Gjeografia e Shqipërisë 10 qershor 2013 28 nëntor 2016 Symbol keep vote.svg U miratua Klein Muci
Ferrari 11 qershor 2013 28 nëntor 2016 Symbol keep vote.svg U miratua Visi90