Walter Jr. White

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Walter Jr White ësht një personazh imagjinar i serialit Breaking Bad, i interpretuar nga RJ Mitte.

Walter Jr, ose si preferon ai "Flyn" ësht djali i Walter White, profesor kimikë në shkollën e tij, dhe Skyler White.

Aij ka nje paralizë cerebrale, dhe ësht i detyruar të përdorë paterica.