WikiTaxi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

WikiTaxi është një program Offline-Reader për leximin e gjithë MediaWiki-Wikis, si p. sh. Wikipedia, Wiktionary, por edhe Wikinews dhe Wikiquote ose Wikibooks. WikiTaxi mbështet Wikis në gjuhe te ndryshme dhe vepron nën Microsoft Windows.