Wikipedia:Administrata/Votimet/Sadsadas

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Sadsadas[përpunoni burim]

Sadsadas (DiskutimKontributezhvendosje)

  • @Sadsadas, është përdoruesi më aktiv në Wikipedia shqip që nga viti 2013 me rreth 40 000 redaktime. Është shumë i kujdesshëm për sa i përket përmbajtjen cilësore të artikujve, ka graduar faktikisht gjashtë artikuj në nivelin e përkryer dhe një në nivelin e mirë (disa artikuj të tjerë po presin ende gradimin), duke rritur jashtëzakonisht cilësinë e artikujve të Projektit Futbolli. Është komunikues, i sjellshëm dhe ka mjaft përvojë për të njohur rregullat themelore të komunitetit. Aktiviteti i vazhdueshëm i tij mund të ndihmoj mirëmbajtjen e sq.wiki-t duke kontrolluar shpesh ndryshimet e fundit që ndodhin në enciklopedi. — Βατο (diskutimet) 15 korrik 2019 00:06 (CEST)
Votimi[përpunoni burim]
  • Symbol support vote.svg PËR — Si sponsor. — Βατο (diskutimet) 15 korrik 2019 00:06 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR Klein Muçi (diskutimet) 15 korrik 2019 05:40 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR Berishasinan (diskutimet) 19 korrik 2019 14:19 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR Theoden sA (diskutimet) 19 korrik 2019 21:22 (CEST)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR - Për aryet e listuara gjatë heqjes së privilegjeve këtu.--Liridon (diskutimet) 27 korrik 2019 15:42 (CEST)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR --PLANETI DISKUTO 29 korrik 2019 19:12 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR sepse e meriton. Edhe në enwiki bën një punë të mirë. Për mendimin tim, çfarë ndodhi vite më parë i takon të shkuarës për sa kohë kandidati ka reflektuar dhe ka kuptuar pritshmëritë që komuniteti ka ndaj një admini. Ktrimi991 (diskutimet) 3 gusht 2019 15:07 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR - Alban (diskutimet) 5 gusht 2019 17:03 (CEST)
Diskutimi[përpunoni burim]

Sadsadas është nga përdoruesit më aktivë momentalisht dhe ka qenë pjesë e projektit prej disa vitesh. Përveçse një motivim e vlerësim për të e punën e tij, është dhe një ndihmesë për komunitetin pasi jemi në nevojë për administratorë e vullnetarë aktivë për mirëmbajtjen e përgjithshme të projektit. - Klein Muçi (diskutimet) 15 korrik 2019 05:41 (CEST)

Reagimi i kandidatit të sponsorizuar[përpunoni burim]

Falenderoj Βατοn per kandidimin; une premtoj qe do te jem ne ndihmes te te gjitheve, dhe jo vetem ne artikuj ne lidhje me futbollin por edhe me fusha te tjera. Qe nga dita e pare qe kam filluar punen ketu, vetem 1 objektiv kam pasur: Ta bej wikipedian shqiptare me te mire dhe te me aksesueshme per te gjith shqiptaret. Per mua kjo nk eshte detyrim por eshte thjesht pasion i paster, nje pasion nga i cili nuk mundem dot te heq dore. Mendoj se me keto veglat e administratorit do te kem me shum mundesi te kontrolloj artikujt e rinj, te luftoj vandalizmin dhe te vazhdoj ne mirmbajtjen e projektin, sigurisht nderkoh edhe me krijimin e faqeve te reja qe do te shtoj numrin e artikujve gjithsej. Gjithashtu si perdorues aktiv ditor, do te kontrolloj edhe ndryshimet ditore dhe gabimet drejtshkrimore ne arikujt, dhe ne te njejten kohe duke rregulluar faqet aktuale ne lidhje me futbollin si dhe gabimet cs1. Ju faleminderit.— Sadsadas (diskutimet) 15 korrik 2019 00:43 (CEST)