Wikipedia:Administratorët/Kandidatura/Cradel

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv i diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Cradel

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR

Cradel (diskutim · kontribute))

  • Atëherë, po e nominoj veten për admin. Kam mbi 1600 redaktime, nuk jam i ri në wikipedia për shkak se kam një account në wiki anglisht për më shumë se 6 muaj (shih këtu), gjithashtu i kam kontribuar wikipedias shqip edhe më parë, me nofkë tjetër dhe si IP, që do të thotë se i di rregullat shumë mirë, si admin do të provoj ta mbroj wikipedian shqip nga vandalizuesit dhe do të vazhdoj të shkruaj sa më shumë artikuj kualitativ, si p.sh. Skocia, të cilën e kam nominuar për artikull perfekt etj. -- Cradel 22 Maj 2008 18:10 (UTC)

Votimi

  • Symbol support vote.svg PËR --Λeternus 23 Maj 2008 11:25 (UTC)
  • Symbol support vote.svg PËR --Hipi Zhdripi 23 Maj 2008 11:31 (UTC)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR- Puntori 24 Maj 2008 00:43 (UTC) - Me vie keq qe po e kthej voten ne te kunder, por kete po e bej pasi qe rregullen qe permendi Dori e kisha harruar. Kerkoj ndjese per reagimin tim te ndryshuar, por me punen qe po ben keshtu une jam PËR, por duhet rrespektuar rregullat perndryshe do te deshtoje e tere puna. Respekt dhe mirekutpim. Puntori 24 Maj 2008 12:02 (UTC)
Të lutem shiko diskutimin poshtë -- Cradel 26 Maj 2008 09:50 (UTC)
  • KUNDËR Njëri nga kushtet është që të kesh redaktuar për të paktën tre muaj, ndërsa ke vetëm një tek ky projekt. Kandido përsëri pas 2 muajsh. Dori | Diskuto 24 Maj 2008 00:49 (UTC)
Por unë kam më shumë se tre muaj, ndoshta jo me këtë nofkë por redaktimin e parë si përdorues i regjistruar e kam bërë me 23 janar, me nofkën Bindicapriqi, mund edhe ta vërtetosh këtu -- Cradel 24 Maj 2008 10:09 (UTC)
Mund të bësh një redaktim si ai përdorues për të treguar që ai je ti? Gjithashtu mund të na thuash përse ndryshove emër (mund ta kishim riemërtuar atë llogari por tani s'mund të bëhet se kjo që ke tani ka redaktime)? Faleminderit, Dori | Diskuto 24 Maj 2008 13:02 (UTC)
Prova. Hapa logarri të re sepse kisha vetëm rreth 50 redaktime në atë llogari dhe mendova që nuk do të ishte ndonjë humbje e madhe, e di që duhet të kisha kërkuar riemërm por shumë vonë tani, shpresoj që një gabim i tillë të mos bëhet shkak për humbjen e këtij votimi -- Cradel 24 Maj 2008 17:20 (UTC)
Jo s'mendoj se ndryshimi i nofkës ka shumë rëndësi, thjesht doja një redaktim për t'u vërtetuar. Dori | Diskuto 26 Maj 2008 03:35 (UTC)
Pra, meqë nuk je KUNDËR, a do të thotë kjo që je PËR ?-- Cradel 26 Maj 2008 09:45 (UTC)
Jo domosdoshmërisht :) S'është faji yt, por nuk kam qenë edhe aq aktiv në wikipedia prandaj s'jam njohur me punën tënde. Me gjithë votën e Puntorit (që ma ha mendja se do ta ndryshojë) duhet të keshë votat e mjaftueshme. Dori | Diskuto 26 Maj 2008 13:41 (UTC)
  • Symbol support vote.svg PËR -- Po ben nje pune te mire, besoj se mjafton. Shaku i tre muajve, ne pak fjale, eshte qe ti japesh besim komunitetit, dhe te njohesh mire rregullat dhe pergjegjesit qe admin ne wikin lokale duhet te njohi. --Eagleal  24 Maj 2008 17:42 (UTC)
  • Symbol support vote.svg PËR --Proud To Be Albanian diskuto°) 25 Maj 2008 12:07 (UTC)
  • Symbol support vote.svg PËR - hajde hajrli qoft. (Puntori 26 Maj 2008 13:48 (UTC))
  • Symbol support vote.svg PËR --Niki007 27 Maj 2008 12:02 (UTC)