Wikipedia:Artikuj të përkryer

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Wikipedia:Artikuj perfekte)
Artikuj të përkryer
Ky yll tregon që një artikull është cilësuar si i përkryer
Ky yll tregon që një artikull është cilësuar si i përkryer

Artikuj të përkryer (shk. AP) janë artikuj të cilët janë vlerësuar dhe përzgjedhur si nga më të përkryerit e Wikipedia-s shqip nga komuniteti i saj. Këto artikuj kanë një shtjellim shterrues të temës me paanësi, pa u zgjatur më shumë seç duhet e pa u bërë monotonë, burime të formatuara mirë për të mbështetur çdo informacion që përfshihet në to dhe një formatim të drejtë të tekstit e detajeve teknike si kategoritë, lidhjet e materialet multimediale. Për të kandiduar një artikull shiko këtë faqe. Ai do të gjykohet sipas stilit, prozës, sasisë së informacionit, neutralitetit dhe teknikalitetit.

Një yll i artë () në cepin e lartë të djathtë të një artikulli tregon se artikulli ku është vendosur është cilësuar tashmë nga komuniteti si i përkryer. Gjithashtu, në qoftë se artikulli është cilësuar si i mirë në gjuhët e tjera, një yll i artë do të jetë i vendosur përbri gjuhës në të cilën është cilësuar në shiritin anësor.


Aktualisht Wikipedia shqip përmban përmban 33 artikuj të përkryer (0.04%) nga 97.602 artikuj gjithsej.

Faqe të dobishme:

Stampa të dobishme:


Shiko dhe këtë:

Artikujt e përkryer të ndarë sipas temës

Art dhe Kulturë Gjeografi Histori Jetëshkrim Sporte e sportistë Shkencë dhe Teknologji

Art dhe Kulturë

Dream TheaterArti IslamHarry PotterHarry Potter dhe Guri Filozofal (filmi)

Gjeografi

SkociaGjermaniaShtetet e Bashkuara të AmerikësKosovaGjeografia e Shqipërisë

Histori

Roma e lashtëLëvizja Anti-Duhan në Gjermaninë NazisteLufta e Dytë Botërore

Jetëshkrim

Leonardo da VinçiDavid GuettaPerikliu

Sporte e sportistë

Olympique LyonnaisArjen RobbenRoberto BaggioEdwin van der SarArtem KravetsGonzalo HiguaínXherdan ShaqiriMarco MaterazziClaudio MarchisioPaolo Maldini

Shkencë dhe Teknologji

Shkenca në mesjetën IslameFizikaForcaAcrocanthosaurusRelativiteti i përgjithshëmFerrariTigri kundër luanitPanthera leo leo